2018 Yılı Genel Kurul Toplantısına Davet

Gebze Ticaret Sicili Memurluğu – 22378

Genel Kurul Toplantısına Davet

Şirketimizin 01.01.2018 – 31.12.2018 hesap dönemine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, Türk Ticaret Kanunu’nun 414. maddesi uyarınca aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 14.10.2019 tarihinde Pazartesi günü saat 10:00’da TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, 3. Cad. No: 1, 41420, Çayırova/Kocaeli adresinde bulunan TOSB Workinn Hotel’in FU III Salonu’nda yapılacaktır. Yönetim Kurulu’nun kâr dağıtım önerisinin de içerisinde bulunduğu Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu, Bilanço, Kar/Zarar Cetvelleri ve 9. gündem maddesi çerçevesinde önemli miktarda varlık satışı için hazırlatılan değerleme raporu ve özel amaçlı rapor ortakların incelemeleri genel kurul toplantısından en az 15 gün önce şirket merkezinin bulunduğu Tosb Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde No: 13 Çayırova/Kocaeli adresinde hazır olarak bulundurulacaktır.

Ayrıca Sayın Pay Sahiplerimizin bilgilerine sunar ve katılımlarını rica ederiz.

Not: Vekillerin aşağıdaki örneğe uygun şekilde hazırlanmış vekaletname ile katılmaları şarttır.

TOPLANTI GÜNDEMİ

1. Açılış, toplantı başkanlığının oluşturulması ve toplantı başkanlığına toplantı tutanağını imza yetkisi tanınması,
  2. 01.2018-31.12.2018 hesap dönemi Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporunun okunması ve müzakeresi,
  3. 01.2018-31.12.2018 hesap dönemine ilişkin finansal tabloların okunması, müzakeresi ve oylanması,